Проекти

Бизнес Парк София

Този проект олицетворява опита и експертизата на "Лендмарк Холдингс" ЕАД - подразделението за недвижими имоти на "Алфа Финанс Холдинг" АД. Бизнес Парк София е най-големият офис парк в Югоизточна Европа и предлага един напълно нов подход към бизнеса. Със своята мултифункционална и високотехнологична среда, комплексът осигурява удобство, мобилност и комфорт на корпоративните наематели. БПС съчетава съществените за бизнеса елементи и съпътстващите ги дейности в една оживена общност.

Комплексът се състои от:

  • 14 сгради
  • Терен от 89 000 м²
  • Обща застроена площ 183 600 м²
  • Паркинг за служители
  • Паркинг за посетители

През 2006 г. инвестиционното консултантско дружество от САЩ Gramercy закупува Бизнес парк София от немската строителна група Lindner Holding за над 180 млн. евро. Gramercy планира да разшири своите инвестиционни операции в региона и проектът Бизнес парк София е ключов за осъществяването на тази стратегия.

Сделката е осъществена след получаване на одобрение от българската Комисия за защита на конкуренцията. Булброкърс консултинг работи като консултант на купувача и оказва цялостно съдействие по финансови, правни и технически въпроси.

Между 2006 и 2010 г. цялостното управление на Бизнес Парк София и поверено на "Лендмарк Холдингс".

Alfa Finance Project